FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Berlusconi ponovno presadio kosu

RIM, 6. kolovoza 2005. (Hina/AR) - Talijanski premijer SilvioBerlusconi podvrgnuo se novoj operaciji presađivanja kose, piše usubotu na naslovnici dnevni list Corriere della Sera.
RIM, 6. kolovoza 2005. (Hina/AR) - Talijanski premijer Silvio Berlusconi podvrgnuo se novoj operaciji presađivanja kose, piše u subotu na naslovnici dnevni list Corriere della Sera.

Točno godinu dana od prvog presađivanja kose, Berlusconi se podvrgnuo novoj intervenciji a obavio ju je Piero Rosati, kirurg u Ferrari, koji je učinio i prvu operaciju te se i ovoga puta koristio istom tehnikom. Radi se naime o presađivanju kože s dijela glave pokrivenim kosom na dio glave bez kose.

Operacija s lokalnom anastezijom trajala je pet sati i stajala je, precizira Corriere della Sera, šest tisuća eura.

Cijeloga jutra, u petak, Berlusconijevi su tjelohranitelji stražarili ispred zgrade ambulante profesora Rosatija čekajući premijera, koji zbog zahvata nije u petak prisustvovao posljednjoj sjednici vlade uoči ljetnog odmora. Na toj se sjednici, zbog premijerove odsutnosti, nisu mogli donositi nikakvi zaključci u svezi krize s guvernerom talijanske središnje banke, Antoniom Fazionom, a vezano za prodaju dvije talijanske banke.

Berlusconi je omotane glave iz ambulante prof. Rosatija izišao potpomognut tjelohraniteljima, koji su mu pomogli ući u automobil sa zatamnjenim staklima.

Automobil je odmah odjurio, navodi tisak i pojašnjava da se premijer otputio na odmor u svoju vilu na Sardiniju.

Talijanski novinari pitaju se kako će se Berlusconi prvi put pojaviti u javnosti. Hoće li, kao i lani, nositi na glavi gusarsku maramu ili će ovoga puta uvesti neku novu modu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙