FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

T-Mobile predstavio novu uslugu za male tvrtke "Opcija Team"

ZAGREB, 31. kolovoza 2005. (Hina) - Operater mobilne telefonijeT-Mobile predstavio je danas novu uslugu "Opcija Team" namijenjenumalim poslovnim timovima (tvrtkama, obrtnicima, samostalnimdjelatnicima te udrugama), u sklopu koje se između ostalog svimkorisnicima unutar određenog tima/tvrtke nude razgovori za nula kunapo minuti.
ZAGREB, 31. kolovoza 2005. (Hina) - Operater mobilne telefonije T-Mobile predstavio je danas novu uslugu "Opcija Team" namijenjenu malim poslovnim timovima (tvrtkama, obrtnicima, samostalnim djelatnicima te udrugama), u sklopu koje se između ostalog svim korisnicima unutar određenog tima/tvrtke nude razgovori za nula kuna po minuti.

Riječ je o obnovljenom poslovnom tarifnom paketu za male tvrtke uvedenom u ožujku ove godine, u kojemu je od sada novost da ga mogu koristiti one sa dva do šest članova/zaposlenika.

Usluga će, kako je kazao voditelj toga T-Mobile projekta Marko Dagelić, biti dostupna od 5. rujna.

Iako su razgovori po minuti u sklopu te usluge nula kuna za članove tima prilikom uspostave svakog poziva naplaćivat će se naknada od 0,25 kuna.

Pretplatnički odnos u sklopu "Opcije Team" moguće je zasnovati već s Tarifom 300, pa do Tarife 1500, pri čemu nema klasične pretplate, nego korisnici sve što plate mogu i potrošiti na razgovore, SMS i MMS poruke te prijenos podataka. Primjerice ako se odluče za Tarifu 300 na računu imaju 300 kuna koje mogu potrošiti na navedene opcije, a nepotrošeno im se prebacuje u slijedeći mjesec.

Iz T-Mobilea se nadaju dobrom odazivu malih tvrtki na tu uslugu, budući je to, kako su kazali, značajno rastuće tržište u Hrvatskoj. Kazali su i da se u Hrvatskoj godišnje registrira novih devet tisuća malih tvrtki te oko pet tisuća obrta, među kojima vide svoje potencijalne korisnike.

Naglasili su i da u Hrvatskoj imaju vodeći, 70 postotni tržišni udjel u mobilnoj telefoniji kod poslovnih korisnika, pri čemu je podjednaka zastupljenost velikih, srednjih i malih tvrtki.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙