FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sisak: Otvoren novi T-Centar

SISAK, 29. kolovoza 2005. (Hina) - U glavnoj sisačkoj Ulici Stjepana iAntuna Radića danas je otvoren novi T-Centar, uređen po najvišimeuropskim i svjetskim standardima T-HT-a i njemačkog DT-a.
SISAK, 29. kolovoza 2005. (Hina) - U glavnoj sisačkoj Ulici Stjepana i Antuna Radića danas je otvoren novi T-Centar, uređen po najvišim europskim i svjetskim standardima T-HT-a i njemačkog DT-a.

Novi T-Centar otvorio je predsjednik sisačko-moslovačke Županijske skupštine Zvonko Belošević, koji je čestitao Hrvatskom telekomu na otvorenju najmodernije uređenog prodajnog mjesta. Izrazio je zadovoljstvo što je Sisak dobio takav prodajni centar kakvi postoje u najrazvijenijim gradovima Europe u kojem će korisnici dobiti sve usluge na jednom mjestu.

O značaju novog prodajnog centra govorila je i voditeljica prodaje Regije sjever T-HT-a Marijana Fabeta, koja je napomenula da je u Sisku danas otvoren peti takav centar s najvišim standardima T-HT-a, te najavila da će T-HT do kraja godine u Hrvatskoj otvoriti još 15 centara.

(Hina) xmalj ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙