FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Državni centar 112: Vodostaj rijeke Mure u opadanju

ZAGREB, 31. kolovoza 2005. (Hina) - Državni centar 112 izvijestio jejutros da je vodostaj rijeke Mure u opadanju te je prekinuto pripremnostanje obrane od poplava za slivno područje "Međimurje".
ZAGREB, 31. kolovoza 2005. (Hina) - Državni centar 112 izvijestio je jutros da je vodostaj rijeke Mure u opadanju te je prekinuto pripremno stanje obrane od poplava za slivno područje "Međimurje".

Vodostaji rijeke Drave su u opadanju, s tendencijom stagnacije u gorenjem toku, a u donjem toku u porastu, u domeni visokih i srednje visokih vodostaja. Mjere pripremnog stanja obrane od poplava i dalje su na snazi.

Vodostaji Dunava su u porastu, s tendencijom porasta u domeni srednje visokih vodostaja. Mjere redovite obrane od poplave i dalje su kod Batine, a mjere pripremnog stanja obrane od poplave na području Aljmaša i Dalja.

Vodostaji rijeke Save do Rugvice su u opadanju, s tendencijom opadanja u domeni niskih vodostaja. Nizvodno od Rugvice vodostaji su također s tendencijom opadanja, u domeni srednjih vodostaja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙