FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mjere redovite obrane od poplave za slivno područje Baranje

ZAGREB, 27. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog porasta vodostaja Drave, danassu uvedene redovite mjere obrane od poplava za područje Baranje te zaslivno područje Karašica - Vučica, izvijestio je večeras Državnicentar 112.
ZAGREB, 27. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog porasta vodostaja Drave, danas su uvedene redovite mjere obrane od poplava za područje Baranje te za slivno područje Karašica - Vučica, izvijestio je večeras Državni centar 112.

Po podatcima Vodnogospodarskog odjela za područje sliva Drave i Dunava, vodostaj tih dviju rijeka raste cijeli dan te se očekuje da će sutra poslijepodne biti proglašene izvanredne mjere obrane od poplava za Osijek, a prijepodne za baranjsko područje koje zahvaća rijeka Dunav redovite mjere obrane od poplava. Procjenjuje se da će vodeni val biti pod nadzorom i ne očekuje se izlijevanje rijeka.

Državni centar podsjeća da su na snazi redovite mjere obrane od poplava na gornjem toku Mure, a izvanredno stanje na Muri vrijedi za općine Goričan, Kotoribu i Donju Dubravu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙