FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Križevci: kaznena prijava zbog otmice

KRIŽEVCI, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Protiv Ivana Ranogajca (43) izZagrebačke županije, Policijska uprava koprivničko-križevačkapodnijet će kaznenu prijavu zbog opravdane sumnje da je počiniokazneno djelo otmice, navodi se u večerašnjem priopćenju PU-a.
KRIŽEVCI, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Protiv Ivana Ranogajca (43) iz Zagrebačke županije, Policijska uprava koprivničko-križevačka podnijet će kaznenu prijavu zbog opravdane sumnje da je počinio kazneno djelo otmice, navodi se u večerašnjem priopćenju PU-a.

Ranogajec, čije ime policija ne navodi, jutros se u Križevcima polio benzinom i s posudom s pet litara benzina ušao u prostorije poduzeća "Žumbar-pekara" u Zagrebačkoj ulici gdje je zatekao kćerku vlasnika pekare.

Nasilno ju je zadržao, polivši ponovno sebe i nju benzinom, uz prijetnju da će ih zapaliti, te je od vlasnika zatražio automobil za bijeg u namjeri da njegovu kćerku uzme za taoca.

Kad je vlasnik pekare dovezao automobil pred zaključana vrata osumnjičeni ih je otključao i izašao držeći taokinju oko pasa, a drugom rukom posudu s benzinom.

Žena mu se uspijela istrgnuti, a osumnjičeni je počeo bježati. No pripadnici Treće policijske postaje i Javne vatrogasne postrojbe uspijeli su ga dohvatiti prije nego što se uspio zapaliti.

Nitko od sudionika događaja nije zadobio tjelesne ozljede, a nisu poznati razlozi prijetećeg ponašanja osumnjičenoga koji je priveden istražnom sucu Županijskoga suda u Koprivnici, navodi se u priopćenju Policijske uprave koprivničko-križevačke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙