FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biciklizam - Australke napustile bolnicu

BERLIN, 3. kolovoza 2005. (Hina/STA) - Dva tjedna nakon teške prometnenesreće u kojoj je poginula australska biciklistkinja, Amy Gillett, aozlijeđene još četiri djevojke, dvije njezine sunarodnjakinjenapustile su odjel intenzivne njege u bolnici u Jeni.
BERLIN, 3. kolovoza 2005. (Hina/STA) - Dva tjedna nakon teške prometne nesreće u kojoj je poginula australska biciklistkinja, Amy Gillett, a ozlijeđene još četiri djevojke, dvije njezine sunarodnjakinje napustile su odjel intenzivne njege u bolnici u Jeni.

Alexis Rhodes i Louise Yaxley uspješno se oporavljaju od posljedice nesreće i početkom idućeg tjedna mogle bi napustiti bolnicu. Katie Brown i Lorian Graham još će neko vrijeme provesti pod budnim okom liječnika.

Nesreća se dogodila kada se 18-godišnja vozačica zbog neprilagođene brzine zaletjela vozilom u skupinu australskih biciklistikinja koje su se pripremala za početak utrke u Thuringenu. Od naleta automobila poginula je Amy Gillett, dok su njezine kolegice iz reprezentacije teže ozlijeđene. Katie Brown i Lorian Graham bile su u kritičnom stanju, no liječnici su im uspjeli spasiti živote.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙