FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U prometnoj nesreći poginula 40-godišnjakinja

BJELOVAR, 6. kolovoza 2005. (Hina) - Na državnoj cesti Bjelovar-Čazma,između mjesta Blatnica i Štefanje, u prometnoj nesreći koja sedogodila sinoć oko 21,20 sati poginula je 40-godišnja Bernarda Herceg,priopćila je danas PU Bjelovarsko-bilogorska.
BJELOVAR, 6. kolovoza 2005. (Hina) - Na državnoj cesti Bjelovar-Čazma, između mjesta Blatnica i Štefanje, u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21,20 sati poginula je 40-godišnja Bernarda Herceg, priopćila je danas PU Bjelovarsko-bilogorska.

Nesreća se dogodila kada je 59-godišnji vozač iz Bjelovara upravljajući VW golfom njemačkih registracijskih oznaka krećući se iz smjera Blatnice prema Štefanju zbog neprilagođene brzine udario u zadnji lijevi dio prikolice koja je bila priključena za neregistrirani traktor bez potrebitog osvjetljenja. Njime je u istom pravcu upravljao 52-godišnji J.H. iz Narte. U prometnoj nesreći poginula je putnica na traktoru Bernarda Herceg, a vozač je zadobio lake tjelesne ozljede.

Za vrijeme očevida državna cesta D43 od 21,40 do 00,20 sati bila je zatvorena za promet, koji se odvijao obilaznim pravcem Narta-Ivanska-Štefanje. Očevid su u suradnji s policijskim službenicima obavili dežurna istražna sutkinja Dajana Barberić-Valentić i općinski državni odvjetnik Goran Gašpar.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙