FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U prometnoj nesreći smrtno stradao 18-godišnji vozač

ZAGREB, 23. kolovoza 2005. (Hina) - U prometnoj nesreći koja sedogodila danas oko 17 sati na autocesti Zagreb-Karlovac smrtno jestradao vozač I.L. (1987.) nakon što je sletio s ceste i udario ubetonski zid odvodnoga kanala potoka.
ZAGREB, 23. kolovoza 2005. (Hina) - U prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 17 sati na autocesti Zagreb-Karlovac smrtno je stradao vozač I.L. (1987.) nakon što je sletio s ceste i udario u betonski zid odvodnoga kanala potoka.

Mladić je upravljao vozilom marke "golf" zagrebačkih registracijskih oznaka a do nesreće je najvjerojatnije došlo zbog neprilagođene brzine, izjavio je večeras operativni analitičar zagrebačke policije Davor Tor.

Nesreća se dogodila na 12 kilometru autoceste A1 na sjevernome kolniku, a osamnaestogodišnji vozač 77. je ovogodišnja žrtva u prometnim nesrećama na području Grada Po riječima Davora Tora, na području Zagreba u prometnim je nesrećama ovoga kolovoza smrtno stradalo 13 osoba što je gotovo dvostruko više u odnosu na kolovoz prošle godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙