FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Crn prometni dan za njemačke turiste u Rusiji, 12 mrtvih

MOSKVA, 4. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Jedanaest je osoba poginulo uteškoj prometnoj nesreći u zapadnome Sibiru, među kojima je šestnjemačkih državljana, a jedan je njemački državljanin poginuo nekolikosati poslije u sličnoj prometnoj nesreći na cesti blizu SanktPeterburga, javljaju agencije.
MOSKVA, 4. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Jedanaest je osoba poginulo u teškoj prometnoj nesreći u zapadnome Sibiru, među kojima je šest njemačkih državljana, a jedan je njemački državljanin poginuo nekoliko sati poslije u sličnoj prometnoj nesreći na cesti blizu Sankt Peterburga, javljaju agencije.

U nesreći između Čeljabinska i Kurgana, 11 je osoba poginulo a dvadesetak je ranjeno u četvrtak ujutro u frontalnom sudaru kamiona i autobusa koji je prometovao između Moskve i Novosibirska u zapadnom Sibiru, objavila je policija.

Kako je prenijela agencija Interfax, prema prvim podacima, šest žrtava, među kojima i 14-godišnji dječak, njemačke su nacionalnosti.

Nesreću je vjerojatno izazvao vozač kamiona Volvo koji je prevozio metalnu robu i zaspao za upravljačem te se svom snagom zabio u autobus koji je stizao ususret.

Agencije javljaju da je na cesti bilo magle.

A na cesti između Sankt Peterburga i Puškina jedan je Nijemac poginuo, a petnaest drugih je ranjeno i prebačeno u bolnicu u četvrtak u sudaru turističkog autobusa iz Njemačke s kamionom, objavilo rusko ministarstvo za izvanredna stanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙