FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Voda onečišćena u 15 sela Vukovarsko-srijemske županije

VINKOVCI, 29. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog velike količine kiše koja jeprotekloga vikenda pala na području Vukovarsko-srijemske županije,vinkovačko poduzeće Vodovod i kanalizacija danas je izvjestilo da u 15sela šireg vinkovačkog područja voda nije za uporabu.
VINKOVCI, 29. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog velike količine kiše koja je protekloga vikenda pala na području Vukovarsko-srijemske županije, vinkovačko poduzeće Vodovod i kanalizacija danas je izvjestilo da u 15 sela šireg vinkovačkog područja voda nije za uporabu.

Oborine su zamutile i onečistile izvorišta te voda nije dobra za piće u mjestima Privlaka, Otok, Komletinci, Stari i Novi Jankovci, Slakovci, Srijemske Laze, Orolik, Marinci, Tordinci, Antin, Antinska Mlaka, Koroč, Svinjarevci i Ivankovo.

Vinkovačko poduzeće Vodovod i kanalizacija stoga upozorava mještane tih naselja da vodu iz lokalnih vodovoda obavezno prokuhaju prije uporabe.

Zavod za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije također upozorava stanovništvo da u idućem razdoblju ne koriste niti vodu iz privatnih bunara.

U Vodovodu grada Vukovara navode da u samom gradu kao i u devet općina, koje su u njihovoj nadležnosti, lokalni vodovodi nisu onečišćeni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙