FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Francuska zadržala zrakoplov turske kompanije Fly Air

PARIZ, 28. kolovoza 2005. (Hina/AP) - Zrakoplov tipa Airbus A300turske kompanije Fly Air nije u nedjelju dobio dopuštenje da poleti izpariške zračne luke Roissy Charles-de-Gaulle zbog problema sistjecanjem goriva i nepravilnosti na gumama.
PARIZ, 28. kolovoza 2005. (Hina/AP) - Zrakoplov tipa Airbus A300 turske kompanije Fly Air nije u nedjelju dobio dopuštenje da poleti iz pariške zračne luke Roissy Charles-de-Gaulle zbog problema s istjecanjem goriva i nepravilnosti na gumama.

Francuska Opća uprava za civilno zrakoplovstvo odlučila je još u subotu zadržati zrakoplov koji je po planu trebao poletjeti prema Antaliji, a 160 turista ostalo je u hotelu u zračnoj luci.

Turski agencija Mediades odlučila je u nedjelju putnicima ponuditi povrat novca ili putovanje drugim čarterom. Samo je dvadesetak putnika otkazalo putovanje, a ostali su odlučili otići u ponedjeljak letom turske kompanije Onur Air.

To je treći puta u dva tjedna da je turska kompanija Fly Air imala sigurnosni incident.

Francuska bi u ponedjeljak trebala objaviti "crnu listu" zrakoplovnih kompanija kojima će biti zabranjen ulazak u njezin zračni prostor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙