FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pomoćnik ministrice Margeta i indonezijska veleposlanica o brodu Mirna

ZAGREB, 25. kolovoza 2005. (Hina) - Pomoćnik ministrice vanjskihposlova i europskih integracija Dražen Margeta primio je danasveleposlanicu Republike Indonezije Sappartini Singgih Kunijoro-Jakti skojom je razgovarao o trenutnom razvoju događaja vezanih uz hrvatskibrod "Mirna".
ZAGREB, 25. kolovoza 2005. (Hina) - Pomoćnik ministrice vanjskih poslova i europskih integracija Dražen Margeta primio je danas veleposlanicu Republike Indonezije Sappartini Singgih Kunijoro-Jakti s kojom je razgovarao o trenutnom razvoju događaja vezanih uz hrvatski brod "Mirna".

Kako je priopćeno, pomoćnik ministrice Margeta izrazio je veliku zabrinutost i žaljenje nastalim problemom te ukazao na neprihvatljivost postupanja s hrvatskim brodom i posadom. S iznenađenjem je primljena informacija da su indonezijske snage izvršile upad na nenaoružani trgovački brod prijateljske zemlje. Pomoćnik ministrice Margeta je zatražio od veleposlanice da se što je moguće prije oslobodi brod i posada.

Veleposlanica Kunijoro-Jakti obećala je prenijeti zahtjeve indonezijskom Ministarstvu vanjskih poslova i zauzeti se za što brže rješavanje ovog slučaja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙