FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Filatelistička izložba u povodu utakmice Hrvatska-Brazil

ZAGREB, 14. kolovoza 2005. (Hina) - U povodu nogometnog spektaklaHrvatska - Brazil u glavnoj pošti u Splitu 17. kolovoza otvara sefilatelistička izložba na temu "Nogomet u filateliji".
ZAGREB, 14. kolovoza 2005. (Hina) - U povodu nogometnog spektakla Hrvatska - Brazil u glavnoj pošti u Splitu 17. kolovoza otvara se filatelistička izložba na temu "Nogomet u filateliji".

Izložbu zajednički organiziraju Hrvatsko društvo olimpijske filatelije i memorabilije iz Zagreba i Filatelističko društvo Split.

Ovom promidžbenom filatelističkom izložbom predstavljena će biti sportska filatelija kao kulturni događaj i hobi milijuna u cijelom svijetu, a kroz poštanske marke i drugi filatelistički materijal biti će prikazani hrvatski nogometni uspjesi i izbor najljepših vrlo vrijednih svjetskih nogometnih maraka, izvijestilo je Hrvatsko društvo olimpijske filatelije i memorabilije.

Samo taj dan biti će u uporabi specijalan, za ovu priliku, izrađen prigodni poštanski žig u kojem je crtež nogometaša te amblemi nogometnih saveza Hrvatske i Brazila.

Također je u pripremi i posebna prigodna dopisnica- reprodukcija plakata utakmice Hrvatska Brazil, što će s prigodnim žigom predstavljati vrlo vrijednu i rijetku filatelističku cjelinu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙