FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Autom srušio policajca na graničnom prijelazu

SPLIT; , 23. kolovoza 2005. (Hina) - Mladić star 22 godine, srušio jevozilom policajca na graničnom prijelazu Vinjani Donji, nakon što gaje policajac izvijestio da će mu oduzeti vozilo zbog počinjenogcarinskog prekršaja, doznaje se danas u Policijskoj upravisplitsko-dalmatinskoj.
SPLIT; , 23. kolovoza 2005. (Hina) - Mladić star 22 godine, srušio je vozilom policajca na graničnom prijelazu Vinjani Donji, nakon što ga je policajac izvijestio da će mu oduzeti vozilo zbog počinjenog carinskog prekršaja, doznaje se danas u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Nezadovoljan mladić stavio je vozilo u pogon, srušio policajca, koji je pao na haubu, te ga tako vozio 30-tak metara.

Policajac se uhvatio rukama za volan i retrovizor, ali ga je vozač uspio baciti na kolnik te mu je zadnjim desnim kotačem vozila pregazio koljeno, a zatim se bez zaustavljanja vozilom uputio prema Imotskom, navode u PU splitsko-dalmatinskoj. Pri tome policajac je lakše ozlijeđen.

Počinitelj se navečer sam prijavio Policijskoj postaji Imotski, gdje je odmah i uhićen, a nakon kriminalističke obrade protiv njega je podnesena kaznena prijava na temelju članka 318. Kaznenoga zakona.

Potom je priveden istražnom sucu Županijskog suda u Splitu, gdje mu je nakon saslušanja određen pritvor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙