FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik: Policija pozvala građane da pomognu u pronalaženju pljačkaša banke

ŠIBENIK, 9. kolovoza 2005. (Hina) - Policija je pozvala građane koji sudanas oko 15 sati bili u blizini šibenske poslovnice Splitske banke usredištu grada, da ukoliko imaju bilo kakve informacije, pomognu upronalaženju dvojice nepoznatih muškaraca koji su, uz prijetnjuvatrenim oružjem, odnijeli veću količinu novca iz blagajne banke iudaljili se u nepoznatom smjeru.
ŠIBENIK, 9. kolovoza 2005. (Hina) - Policija je pozvala građane koji su danas oko 15 sati bili u blizini šibenske poslovnice Splitske banke u središtu grada, da ukoliko imaju bilo kakve informacije, pomognu u pronalaženju dvojice nepoznatih muškaraca koji su, uz prijetnju vatrenim oružjem, odnijeli veću količinu novca iz blagajne banke i udaljili se u nepoznatom smjeru.

U vrijeme oružane pljačke banke, na glavnom gradskom trgu Poljani, u poslovnici su bile četiri službenice kojima su pljačkaši zaprijetili oružjem.

Policija nadzire izlaze iz Šibenika i poduzima mjere radi utvrđivanja i pronalaska počinitelja kaznenog djela razbojništva.

Ista poslovnica opljačkana je i 15. srpnja, kad su dva naoružana muškarca odnijeli oko 350. 000 kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙