FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Velika Gorica: pronađena 'plantaža' s 82 stabljike marihuane

ZAGREB, 4. kolovoza 2005. (Hina) - Velikogorička policija uhitila je24-godišnjaka nakon što je oko njegove kuće u mjestu Čička Poljanapronašla 'plantažu' s 82 stabljike indijske konoplje (marihuane).
ZAGREB, 4. kolovoza 2005. (Hina) - Velikogorička policija uhitila je 24-godišnjaka nakon što je oko njegove kuće u mjestu Čička Poljana pronašla 'plantažu' s 82 stabljike indijske konoplje (marihuane).

Zagrebačka policija danas je izvijestila da je temeljem naloga zagrebačkog Županijskog suda pretražen stan koji osumnjičeni koristi u Velikoj Gorici, njegov osobni automobil, te kuća i okućnica u Čičkoj Poljani, gdje su i pronađeni nasadi marihuane visoki od 50 do 200 centimetara.

Osumnjičeni 24-godišnjak će uz kaznenu prijavu zbog zlouporabe droga biti priveden istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda.

Zagrebačka policija izvijestila je i da je prije dva dana uhitila 21-godišnjaka i 22-godišnjaka nakon što je u automobilu ovog mlađeg pronašla inzulinsku špricu, metalnu žlicu i plastičnu vrećicu, sve s vidljivim tragovima heroinske otopine.

Potom je šprica pronađena i kod godinu dana starijeg osumnjičenika, a protiv obojice bit će podnesena kaznena prijava zagrebačkom Općinskom državnom odvjetništvu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙