FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sultan od Bruneja oženio bivšu malezijsku novinarku

KUALA LUMPUR, 21. kolovoza 2005. (Hina/dpa) - Sultan Hassanal Bolkiahod Bruneja oženio je na privatnoj svečanosti bivšu malezijskutelevizijsku voditeljicu, objavili su mediji u nedjelju.
KUALA LUMPUR, 21. kolovoza 2005. (Hina/dpa) - Sultan Hassanal Bolkiah od Bruneja oženio je na privatnoj svečanosti bivšu malezijsku televizijsku voditeljicu, objavili su mediji u nedjelju.

Jedan gost izjavio je listu The New Sunday Times da su na svadbi u subotu navečer u Kuala Lumpuru bili članovi obitelji, rodbina i bliski prijatelji mladenaca.

Sultan Hassanal razveo se u veljači 2003. godine od svoje druge žene, bivše stjuardese Mariam Abdul Aziz.

S Mariam, koje je brunejsko-japansko-škotskog podrijetla, oženio se u listopadu 1981. godine. Sultanova prva žena bila je Anak Salleha. Muslimani dopuštaju muškarcima da imaju najviše četiri žene.

Azrinaz, nova žena jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, počela je 1997. godine raditi kao novinarka na malezijskoj privatnoj televizijskoj postaji TV3. Godine 2000. dobila je nagradu za najboljeg mladog novinara te TV-kuće, no napustila je posao u svibnju ove godine rekavši kako se želi "okušati u drugim stvarima", navodi list i dodaje da se već tada šuškalo o vjenčanju Azrinaz (26) i 58-godišnjeg sultana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙