FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Švedske princeze "recikliraju" haljine

STOCKHOLM, 8. kolovoza 2005. (Hina/dpa) - Švedske princeze Victoria iMadeleine izazvale su čuđenje stilista kad su prošli vikend navjenčanju princa Manuela od Bavarske i princeze Anne zuSayn-Wittgenstein-Berleburg ponovno odjenule već nošene haljine,objavili su u ponedjeljak mediji.
STOCKHOLM, 8. kolovoza 2005. (Hina/dpa) - Švedske princeze Victoria i Madeleine izazvale su čuđenje stilista kad su prošli vikend na vjenčanju princa Manuela od Bavarske i princeze Anne zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg ponovno odjenule već nošene haljine, objavili su u ponedjeljak mediji.

Prestolonasljednica Victoria (28) bila je u haljini koju je 2000. nosila na banketu prilikom dodjele Nobelove nagrade, a 23-godišnja Madeleine odjenula je istu onu modru haljinu u kojoj je lani bila na vjenčanju španjolskoga prestolonasljednika Felipea, objavio je švedski tabloid Expressen.

"Treba izabrati priliku u kojoj ćete ponovo upotrijebiti nešto što ste već nosili i ne odjenuti nešto što je cijeli svijet već vidio", rekao je za tabloid Jan Rundgren iz švedskoga Modnog vijeća.

"Poznato je da engleska kraljica Elizabeta nikad istu haljinu ne odijeva dvaput. Mi u Švedskoj malo smo umjereniji, i to ima smisla. Ali treba promijeniti neki detalj, prekrojiti je tako da postane nova", kaže Rundgren.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙