FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Konobarica u lokalu prodavala heroin i heptanone

ZAGREB, 19. kolovoza 2005. (Hina) - Konobarica iz kafića u središtuZagreba uhićena je zbog sumnje da je gostima, osim pića, nudila inešto mnogo "jače" i štetnije - heroin i heptanone, izvijestila jedanas policija.
ZAGREB, 19. kolovoza 2005. (Hina) - Konobarica iz kafića u središtu Zagreba uhićena je zbog sumnje da je gostima, osim pića, nudila i nešto mnogo "jače" i štetnije - heroin i heptanone, izvijestila je danas policija.

Prije nego što je uhićena 25-godišnja konobarica policiji je navodno "dragovoljno predala" drogu koju je imala kod sebe i u stanu, ukupno 8,2 grama heroina, 20 tableta heptanona, 13,1 gram smrvljenih heptanona pomiješanih s cedevitom zapakiranih u osam paketića i inzulinsku špricu s 0,7 ml heroinske otopine.

Osim konobarice policija je uhitila i 29-godišnjaka kojeg tereti za posredovanje u preprodaji droge, pa ih je zajedno jučer prepratila istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda.

U kafić u središtu grada, čije ime nije objavljeno, policija je prvi put upala u srijedu, nakon "operativnih saznanja" da se u njemu može nabaviti i nešto više od stvari ponuđenih na cjeniku.

Osim konobarice tada su legitimirana i tri mladića, a kod dvojice starih 23 i 25 godina pronađene su i heroinske doze od 0,4 grama.

Dan kasnije policija je ponovno došla u kafić. Ovoga puta sa nalogom za pretres, no on im, kako tvrde, nije bio potreban jer im je konobarica "dragovoljno" predala heroin koji je imala u torbici, dok im je ostatak ilegalnih zaliha predala prilikom pretrage stana.

Policija tvrdi da je uhićena konobarica od ranije poznata kao heroinski konzument, dok je 29-godišnji posrednik u preprodaji evidentiran i zbog nekih imovinskih delikata.

Kaznene prijave policija će podići i protiv dvojice mladića, također od ranije evidentiranih konzumenata, koji su od konobarice kupili drogu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙