FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ogrestin i Sviličićev film na međunarodnom festivalu u Kopenhagenu

ZAGREB, 18. kolovoza 2005. (Hina) - Višestruko nagrađivani film "TU"redatelja Zrinka Ogreste i film Ognjena Sviličića "Oprosti za kung-fu"predstavljat će Hrvatsku na Međunarodnom filmskom festivalu uKopenhagenu od 18. do 28. kolovoza koji će posebnu pozornost posvetitikinematografijama zemalja s prostora bivše Jugoslavije.
ZAGREB, 18. kolovoza 2005. (Hina) - Višestruko nagrađivani film "TU" redatelja Zrinka Ogreste i film Ognjena Sviličića "Oprosti za kung-fu" predstavljat će Hrvatsku na Međunarodnom filmskom festivalu u Kopenhagenu od 18. do 28. kolovoza koji će posebnu pozornost posvetiti kinematografijama zemalja s prostora bivše Jugoslavije.

Poseban program "Ex Yugo: Reality Check" sastojat će se od središnjih filmskih naslova nastalih na tim prostorima u posljednjih desetak godina. Izbornici su odlučili da Hrvatsku predstavljaju međunarodno nagrađivani film "TU" redatelja Zrinka Ogreste i "Oprosti za kung-fu" Ognjena Sviličića, prikazan prošle zime u Forumu mladih autora berlinskog festivala, izvijestio je danas zagrebački Interfilm-press.

Srpsku kinematografiju predstavljat će Emir Kusturica sa svojim posljednjim filmom "Život je čudo" te film Gorana Paskaljevića "Bure baruta".

U otvorenoj diskusiji, koja će se voditi u povodu tog programa, Hrvatsku će predstavljati Zrinko Ogresta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙