FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nad Plitvicama se srušio zrakoplov - dvoje mrtvih

ZAGREB, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Na području Plitvica srušio sevečeras sportski zrakoplov, a u nesreći su smrtno stradale dvijeosobe, doznaje se u karlovačkoj policiji.
ZAGREB, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Na području Plitvica srušio se večeras sportski zrakoplov, a u nesreći su smrtno stradale dvije osobe, doznaje se u karlovačkoj policiji.

Po riječima voditelja dežurstva u operativnom centru PU Karlovačke Damira Danilovića, riječ je o malim sportskim zrakoplovima iz Mađarske, koji su danas, u skupini od osam letjelica, poletjeli iz Zagreba.

Srušeni zrakoplov s tijelima policija je pronašla u općini Rakovica, nakon dojave građana u 19,30 sati da je zrakoplov zapeo za repetitor, nakon čega se čuo prasak i pojavio gust dim.

Potraga za zrakoplovom trajala je dva i pol sata, budući da je riječ o šumi a policiji je posao otežala i gusta magla.

Tijela unesrećenih maknuta su, mjesto nesreće je osigurano, a policija i istražni sudac na očevid će izići sutra ujutro.

Jedan iz skupine zrakoplova prisilno je sletio u Drniš, pet ih je stiglo do Zadra, a jednom se izgubio trag, kaže Danilović.

U potragu za tim zrakoplovom policija će krenuti ujutro, budući da nije poznato na kom se području izgubio, a eventualnu noćnu potragu sprječava i gusta magla, dodao je Danilović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙