FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nestao zrakoplov iznad Ekvatorske Gvineje s 45 putnika, svjedok tvrdi da se srušio

MALABO, 16. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Zrakoplov privatne tvrtke izEkvatorske Gvineje Ecuatair koji je nakon polijetanja iz Malaba usubotu oko podneva proglašen nestalim, srušio se, tvrdi svjedok kojikaže da je promatrao nesreću s naftne platforme u prijestolnici tezemlje.
MALABO, 16. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Zrakoplov privatne tvrtke iz Ekvatorske Gvineje Ecuatair koji je nakon polijetanja iz Malaba u subotu oko podneva proglašen nestalim, srušio se, tvrdi svjedok koji kaže da je promatrao nesreću s naftne platforme u prijestolnici te zemlje.

Svjedok koji je htio ostati anoniman, izjavio je da je odmah nakon polijetanja vidio vatru kako suklja iz zrakoplova koji se naglo počeo obrušavati i pao u šumu.

Zrakoplov Ecuataira poletio je u subotu oko 10.00 sati po lokalnom vremenu iz Malaba na otoku Bioko u pravcu Bate, u unutrašnjosti zemlje, s najmanje 45 putnika, kako navode izvori u zračnoj luci Malabo.

Zasad nema službenog priopćenja o toj zrakoplovnoj nesreći, ali je službenik u zračnoj luci rekao da je u zrakoplovu koji ima 42 sjedala, možda bilo i 80 putnika.

Zrakoplovi tvrtke Ecutair su sovjetske proizvodnje, tipa Antonov 52 ili Yak 40.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙