FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Air France: U zrakoplovnoj nesreći 22 lakše ozlijeđena, nema mrtvih

PARIZ, 3. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Dvadeset i dvije osobe lakšesu ozlijeđene ali nema poginulih u zrakoplovnoj nesreći koja sedogodila kada se zrakoplov Airbus kompanije Air France u utorakzapalio nakon slijetanja na pistu na međunarodnoj zračnoj luci uTorontu, rekli su predstavnici te aviokompanije.
PARIZ, 3. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Dvadeset i dvije osobe lakše su ozlijeđene ali nema poginulih u zrakoplovnoj nesreći koja se dogodila kada se zrakoplov Airbus kompanije Air France u utorak zapalio nakon slijetanja na pistu na međunarodnoj zračnoj luci u Torontu, rekli su predstavnici te aviokompanije.

U zrakoplovu tipa Airbus A340, na letu AF358 iz Pariza za Toronto bilo je 297 putnika i 12 članova posade.

Zrakoplov je izletio s piste pri slijetanju u zračnu luku Pearson u Torontu, u vrijeme oluje. U trenutku kad je zrakoplov pristizao pisti, zračna luka bila je u stanju najviše pripravnosti zbog opasnosti od grmljavine i bljeska munje.

Putnici su evakuirani prije nego što je buknula vatra na zrakoplovu, rekao je predstavnik Air Francea Jean-Francois Colin. "Air France čini sve što može kako bi pomogao putnicima i osigurao im materijalnu i psihološku pomoć ako ju trebaju", rekao je Colin novinarima. Uzroci nesreće još se istražuju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙