FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U smjeru unutrašnjosti promet još uvijek gust

ZAGREB, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Promet je još uvijek vrlo gust naautocestama u smjeru unutrašnjosti, izvijestio je Hrvatski autoklub u20,30 sati.
ZAGREB, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Promet je još uvijek vrlo gust na autocestama u smjeru unutrašnjosti, izvijestio je Hrvatski autoklub u 20,30 sati.

Pred tunelom Sveti Rok u smjeru Zagreba, na autocesti Zagreb-Split, kolona vozila duga je oko 5 km.

Na izlasku s autoceste Rijeka-Zagreb u Orehovici, stvorila se kolona vozila od 1.5 km. U Lučkom je pojačan izlaz s autoceste, a kolona vozila je duga oko 4.5 km. Ulaz vozila na autocestu također je vrlo intenzivan, ali nema dužih čekanja.

Promet Ličkom magistralom teče bez zastoja.

Večeras do 23 sata traje zabrana prometovanja teretnim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama. Zabrana za ista vozila također je sutra od 4 do 14 sati, u nedjelju od 12 do 23 sata, te na blagdan Velike Gospe u ponedjeljak od 14 do 23 sata.

Na graničnom prijelazu Macelj pojačan je, te izlaz gdje je kolona oko 24 km. Na GP Lupinjak također se čeka u koloni dugoj oko 6 km. Zbog vrlo duge kolone prema Macelju i Lupinjaku zatvoren je krak autoceste A 2 Zagreb-Macelj od čvora Začretje prema Krapini.

Vozači se pozivaju da se upute na granične prijelaze Dubrava Križovljanska i Bregana gdje nema čekanja. Na izlazu preko GP Plovanija i Kaštel kolona je duga oko 3 km.

U trajektnoj luci Prizna, za otok Pag, kolona vozila duga je oko 1 km.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙