FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zaprešić: pijan vrijeđao suprugu, pa pokušao pobjeći

ZAGREB, 31. srpnja 2005. (Hina) - Policija je rano jutros uz prisilu uZaprešiću privela 29-godišnjeg, vidno alkoholiziranog, muškarca kojije vrijeđao suprugu, te pokušao otići s mjesta događaja, izvijestilaje danas zagrebačka Policijska uprava.
ZAGREB, 31. srpnja 2005. (Hina) - Policija je rano jutros uz prisilu u Zaprešiću privela 29-godišnjeg, vidno alkoholiziranog, muškarca koji je vrijeđao suprugu, te pokušao otići s mjesta događaja, izvijestila je danas zagrebačka Policijska uprava.

Osumnjičeni je doveden u službene prostorije gdje mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,16 primila. Bit će doveden na Prekršajni sud.

Policijsku intervenciju u 3,40 sati zatražila je njegova supruga, navodeći da se nalaze kod ZET-ova terminala u Zaprešiću te da ju suprug napada i prijeti joj.

U društvu svekrve, policajcima koji su došli na terminal, pokazala je skupinu mladića u vidno alkoholiziranom stanju, među kojima je bio i njezin suprug.

Osumnjičeni se odmah izdvojio iz te skupine, prišao im i počeo vrijeđati suprugu.

Zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, te odbijanja zapovijedi, odnosno pokušaja udaljenja s mjesta događaja, prolicija je nad njim primjenila prisilu.

Policija je dovršila kriminalističku obradu nad dvojicom muškaraca zbog osnovane sumnje da su u petak popodne u ljekarni na zagrebačkim Srednjacima, uz prijetnju pištoljem, počinili razbojstvo.

U ljekarnu su upali dok je tamo sama bila 55-godišnja zaposlenica.

Sa zagrebačkog Trnja jučer je ukraden golf 'četvorka', a u Zaprešiću golf 'trojka'. Materijalna šteta iznosi 87.600 kuna, odnosno 43. 200 kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙