FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: pri padu sa skutera poginuo dječak, djevojčica vozačica teško ozlijeđena

ZAGREB, 25. srpnja 2005. (Hina) - Vožnja na skuteru bez kacige jučer ježivota stajala 14-godišnjeg Zagrepčanina, a teških ozljeda opasnih zaživot njegovu godinu dana mlađu prijateljicu, koja je sjela zaupravljač iako, kao maloljetnica, nije stekla pravo na upravljanjemotornim vozilom.
ZAGREB, 25. srpnja 2005. (Hina) - Vožnja na skuteru bez kacige jučer je života stajala 14-godišnjeg Zagrepčanina, a teških ozljeda opasnih za život njegovu godinu dana mlađu prijateljicu, koja je sjela za upravljač iako, kao maloljetnica, nije stekla pravo na upravljanje motornim vozilom.

Zagrebačka policija danas je izvijestila da je 13-godišnjakinja jučer oko 18,30 sati na skuteru "aprilia" zagrebačkih oznaka vozila 14-godišnjeg prijatelja Markuševečkom cestom (Maksimir), bez zaštitne kacige i prije nego je stekla pravo na upravljanje motornim vozilom.

Zbog neprilagođene brzine mlada je vozačica u lijevom zavoju izgubila nadzor nad upravljačem i prednjim kotačem zahvatila rubnjak te zajedno s 14-godišnjakom pala na cestu.

Vozilom Hitne pomoći oboje su prevezeni u bolnice: 14-godišnjak je odvezen u KBC "Rebro" gdje je od posljedica ozljeda preminuo sinoć oko 22,15 sati, a 13-godišnjakinja je zbog ozljeda opasnih za život zadržana na liječenju u KB-u "Dubravi".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙