FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Peruanski premijer dao ostavku

LIMA, 11. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Predsjednik peruanske vladeCarlos Ferrero iznenadno je dao ostavku u četvrtak nakon što jeperuanski predsjednik Alejandro Toledo imenovao ministrom vanjskihposlova svog najbližeg i najproturječnijeg saveznika, FernandaOlivera.
LIMA, 11. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Predsjednik peruanske vlade Carlos Ferrero iznenadno je dao ostavku u četvrtak nakon što je peruanski predsjednik Alejandro Toledo imenovao ministrom vanjskih poslova svog najbližeg i najproturječnijeg saveznika, Fernanda Olivera.

"Carlos Ferrero je dao svoju neopozivu ostavku na mjesto predsjednika vlade", stoji u priopćenju iz Ferrerovog ureda. Dodatne pojedinosti za sada nisu dostupne a ne govori se ni tko će ga zamijeniti.

Ferrero, koji je na mjestu premijera od prosinca 2003. godine, trebao je napustiti vladu početkom listopada u slučaju da se namjerava kandidirati na izborima idućeg travnja, no trenutak objave njegove ostavke, odmah nakon to je Fernando Olivera preuzeo mjesto ministra vanjskih poslova, predstavlja iznenađenje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙