FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Glavaš već tužio "Jutarnji list" i najavio nove višemilijunske tužbe

ZAGREB, 11. kolovoza 2005. (Hina) - Predsjednik Udruge "Pokret zaSlavoniju i Baranju" i saborski zastupnik Branimir Glavaš izvijestioje danas kako je tužio "Jutarnji list" za objavljivanje neistinitihčlanaka o neplaćanju alimentacije za sina i najavio novevišemilijunske tužbe protiv "Europapress holdinga" za "medijskipolitički linč vezano za ubojstva srpskih civila".
ZAGREB, 11. kolovoza 2005. (Hina) - Predsjednik Udruge "Pokret za Slavoniju i Baranju" i saborski zastupnik Branimir Glavaš izvijestio je danas kako je tužio "Jutarnji list" za objavljivanje neistinitih članaka o neplaćanju alimentacije za sina i najavio nove višemilijunske tužbe protiv "Europapress holdinga" za "medijski politički linč vezano za ubojstva srpskih civila".

U današnjem priopćenju Glavaš uz ostalo navodi da je "Jutarnji list" uoči lokalnih izbora objavio tekst pod nazivom "Detektivska agencija za utjerivanje alimentacije" i "Glavaš već pet godina ne plaća alimentaciju", a u kojima su iznijete laži s ciljem da ga se diskeditira na izborima.

Isti je list, navodi u priopćenju, objavio demanti navodne izjave Nade Marić, čelnice Udruge samohranih roditelja "Nada" i Grgoslava Šmaguca, vlasnika detektivske agencije "Shark" koji su porekli da su novinarki "Jutarnjeg lista" dali takve obavijesti.

Tražio sam od uredništva "Jutarnjeg lista" da objavi ispravak i ispriku no to nije učinjeno, ističe Glavaš.

Najavio je da će u zakonskom roku podnijeti tužbe protiv Jutarnjeg lista i za, kako navodi, medijski politički linč koji traje već više od mjesec dana, a vezano za ubojstva civila u vrijeme ratnih godina u Osijeku.

Odštetni zahtjevi protiv "Europapress holdinga" u tom će slučaju biti višemilijunski, stoji u priopćenju B. Glavaša.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙