FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

T. Holjevac s novinarima o poboljšanju praćenja sjednica Skupštine

ZAGREB, 11. kolovoza 2005. (Hina) - Predsjednica zagrebačke Gradskeskupštine Tatjana Holjevac razgovarala je danas s novinarima opoboljšanju tehničkih uvjeta praćenja rada skupštinskih sjednica.
ZAGREB, 11. kolovoza 2005. (Hina) - Predsjednica zagrebačke Gradske skupštine Tatjana Holjevac razgovarala je danas s novinarima o poboljšanju tehničkih uvjeta praćenja rada skupštinskih sjednica.

Holjevac je prihvatila prijedlog novinara da im se u novinarskoj sobi omogući izravno praćenje sjednica, te im obećala veći broj računala, printera i telefonskih linija.

Novinari će sjednice moći pratiti i iz dvorane gdje se održavaju i s njezine galerije na kojoj će biti prostor za razgovor s gradskim zastupnicima.

Holjevac je rekla da se već razgovaralo o osiguranju tehničkih uvjeta za tv-kamere te da se udovoljilo molbi novinara da pisane materijale dobiju unaprijed, prije početka sjednice i u elektronskom obliku na web stranici.

Predsjednica Gradske skupštine Tatjana Holjevac nakon razgovora s novinarima u njihovoj je pratnji obišla i zagrebačka gradilišta - danas završeno u Horvaćanskoj, u Branimirovoj i Most mladosti koji trebaju biti završeni 15. kolovoza, te ŠRC Jarun i Gundulićevu koji bi trebala biti završeni 25. kolovoza.

Obišla je i gradilište u Grškovićevoj ulici koje je trebalo biti završeno do konca srpnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙