FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Napad rezancima s predumišljajem odgodio let za Tajland

BANGKOK, 8. kolovoza 2005. (DPA) - Bijesna putnica, ljuta nastjuardesu AirAsije koja ju je zatražila da isključi mobitel, bacilajoj je zdjelu vrućih rezanaca u lice i time odgodila povratakzrakoplova tri sata, prenose u ponedjeljak mediji.
BANGKOK, 8. kolovoza 2005. (DPA) - Bijesna putnica, ljuta na stjuardesu AirAsije koja ju je zatražila da isključi mobitel, bacila joj je zdjelu vrućih rezanaca u lice i time odgodila povratak zrakoplova tri sata, prenose u ponedjeljak mediji.

Chirayu Hoontrakul (35), agentica u rent-a-caru, razgovarala je s potencijalnim iznajmljivačem u nedjelju poslijepodne tijekom polijetanja leta AirAsije FD3015 iz Bangkoka u Phuket kada ju je stjuardesa zamolila da isključi mobitel iz sigurnosnih razloga.

Razjarena putnica 15 minuta nakon polijetanja naručila je zdjelu rezanaca i potom vreli sadržaj posude sasula u lice stjuardesi udarivši je uz to u vrat dva puta.

Povratak zrakoplova iz Phuketa u Bangkok zbog incidenta bio je odgođen tri sata dok su dvije sudionice incidenta optuživale jedna drugu za nanošenje tjelesne ozljede odnosno za grubo ponašanje prema putnici.

Zrakoplovna kompanija još se nije izjasnila o slučaju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙