FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tajland zadovoljan sustavom za slučaj opasnosti od tsunamija

BANGKOK, 25. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Tajlandske vlasti u ponedjeljaksu izrazile zadovoljstvo sustavom za slučaj opasnosti od tsunamijanakon lažne uzbune u noći s nedjelje na ponedjeljak, potaknutepotresom na otočju Nicobaru, 600 kilometara zapadno od Phuketa.
BANGKOK, 25. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Tajlandske vlasti u ponedjeljak su izrazile zadovoljstvo sustavom za slučaj opasnosti od tsunamija nakon lažne uzbune u noći s nedjelje na ponedjeljak, potaknute potresom na otočju Nicobaru, 600 kilometara zapadno od Phuketa.

Policija je evakuirala tisuće stanovnika i turista na povišena područja nakon potresa jačine 7 stupnjeva po Richterovoj ljestvici-

Uzbuna je ukinuta 90 minuta poslije, kad je prošla opasnost od tsunamija u područjima pogođenim plimnim valom 26. prosinca prošle godine.

Iz tajlandskog Centra za upozorenje na katastrofe priopćili su kako nisu "reagirali pretjerano", a tajlandski premijer Thaksin Shinawatra smatra kako sustav treba dovršiti, kako bi bio nepogrešiv, ali i da ne smije biti previše lažnih upozorenja na tsunamije, jer ljudi "iduće upozorenje neće shvatiti ozbiljno",

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙