FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U sudaru na autocesti Rijeka-Zagreb poginula suputnica

RIJEKA, 7. kolovoza 2005. (Hina) - U prometnoj nesreći, koja sedogodila jutros oko 6.20 sati na autocesti Rijeka-Zagreb između tunelaJavorova kosa i Čardaka, smrtno je stradala Renata Babić (1968.) izVoštana kod Trilja, koje je bila suputnica u vozilu švicarskihregistarskih oznaka, izvijestila je policija.
RIJEKA, 7. kolovoza 2005. (Hina) - U prometnoj nesreći, koja se dogodila jutros oko 6.20 sati na autocesti Rijeka-Zagreb između tunela Javorova kosa i Čardaka, smrtno je stradala Renata Babić (1968.) iz Voštana kod Trilja, koje je bila suputnica u vozilu švicarskih registarskih oznaka, izvijestila je policija.

Kako je policija izvijestila nakon završenog očevida, nesreća se dogodila u blizini Stare Sušice, kada je osobno vozilo švicarskih oznaka kojim je u smjeru Rijeke upravljao I.B.(1967.) iz Voštana kod Trilja, prešlo na suprotnu stranu kolnika i sudarilo se s vozilom talijanskih registarskih oznaka.

Renata Babić teško je ozljeđena i prevezena u bolnicu gdje je oko 9.45 sati preminula. Njen suprug I.B. teže je ozljeđen a njihovo dvoje djece D.B. (1998.) i A.B. (1994.) lakše je ozljeđeno.

Četiri putnika iz vozila talijanskih registarskih oznaka svi talijanski državljani zadobili su lakše tjelesne ozljede.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙