FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Figura princa Williama privlači žene u muzej Tussauds

LONDON, 3. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Voštana figura princa Williama,starijeg sina princa Charlesa, privukla je u srijedu, na danotkrivanja, brojne obožavateljice u slavni muzej Madame Tussauds uLondonu, javljaju agencije.
LONDON, 3. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Voštana figura princa Williama, starijeg sina princa Charlesa, privukla je u srijedu, na dan otkrivanja, brojne obožavateljice u slavni muzej Madame Tussauds u Londonu, javljaju agencije.

Prva voštana skulptura 23-godišnjeg princa izložena je pokraj ostalih članova kraljevske obitelji, i, sudeći prema prvim reakcijama, mogla bi po popularnosti nadmašiti voštanu figuru pjevača Robbia Williamsa.

"Robbie Williams je trenutno ljubimac publike, no princ William će nesumnjivo preuzeti njegovo mjesto", rekao je glasnogovornik muzeja.

Skulptura visine 1,91 cm prikazuje princa nasmiješenog, s rukama u džepovima. Obučen je u crno odijelo s plavom košuljom i crvenom kravatom.

Nakon što su ishodili dozvolu Buckinghamske palače, umjetnicima je trebalo tri mjeseca da naprave prinčevu repliku u vosku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙