FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Strasnim uzdasima i kricima u čamcu prizvali obalnu stražu

LONDON, 28. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Britanski par, koji jezaplovio morem u malom čamcu u potrazi za osamom i romantikom, izazvaoje veliku spasilačku operaciju jer su im strastveni uzdasi i kriciprotumačeni kao pozivi u pomoć, priopćila je britanska policija.
LONDON, 28. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Britanski par, koji je zaplovio morem u malom čamcu u potrazi za osamom i romantikom, izazvao je veliku spasilačku operaciju jer su im strastveni uzdasi i krici protumačeni kao pozivi u pomoć, priopćila je britanska policija.

Prolaznici su pozvali policiju kad su čuli čudne zvukove nedaleko od plaže u Torbayu na jugozapadnoj obali Engleske. Policija je odmah otišla na očevid, a obalna je straža poslala u pomoć spasilačke brodove.

Glasnogovornik policije za Devon i Cornwall rekao je za Reuters da je pronađen djelomično odjeven par u malom gumenom čamcu. Spasioci su iskrcali muškarca i ženu na obalu i zamolili ih da se obuku.

"U našem se izvješću kaže da su se "oni zabavljali u svom čamcu", ali se ne navodi ništa drugo", dodao je glasnogovornik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙