FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Velika Britanija: Položila vozački ispit nakon 33 godine

LONDON , 18. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Kad je počela uzimati satovevožnje, Venida Crabtree imala je 17 godina, a kada je s 50 tastanovnica Oxforda konačno položila vozački ispit, od sreće je gotovosrušila dugogodišnjeg instruktora kojemu se bacila u zagrljaj.
LONDON , 18. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Kad je počela uzimati satove vožnje, Venida Crabtree imala je 17 godina, a kada je s 50 ta stanovnica Oxforda konačno položila vozački ispit, od sreće je gotovo srušila dugogodišnjeg instruktora kojemu se bacila u zagrljaj.

Venida Crabtree procjenjuje da je na vozački ispit izašla četrdesetak puta. U međuvremenu je s instruktorom, gospodinom Coenenom, nakon 19 godina suradnje razvila duboko prijateljstvo pa ga je prošle godine čak pozvala na vjenčanje.

Venida Crabtree novinarima je rekla kako nije nikada izgubila nadu da će jednoga dana sama voziti vlastiti automobil. Nakon što je promijenila sedam instruktora, a raznim vozačkim školama ostavila desetke tisuća funti, naišla je na Coenena, kojega smatra "odličnim instruktorom".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙