FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zrakoplov Air Francea u Torontu izletio s piste, nema mrtvih

ZAGREB, 3. kolovoza 2005. (Hina) - Zrakoplov Airbus tvrtke Air Francezapalio se nakon što je vjerojatno izletio s piste u utorak navečerpri slijetanju na međunarodnu zračnu luku u Torontu, a po prvimpodatcima svi putnici su preživjeli nesreću, objavile su aerodromskevlasti.
ZAGREB, 3. kolovoza 2005. (Hina) - Zrakoplov Airbus tvrtke Air France zapalio se nakon što je vjerojatno izletio s piste u utorak navečer pri slijetanju na međunarodnu zračnu luku u Torontu, a po prvim podatcima svi putnici su preživjeli nesreću, objavile su aerodromske vlasti.

Agencije France presse i Associated press javljaju, pozivajući se na kanadske vlasti da je 14 osoba lakše ozlijeđeno te da nema podataka o mogućim mrtvima.

"Prema riječima službenika zračne luke, nema nijedne žrtve", nakon izlijetanja s piste zrakoplova Airbus A340 Air Francea pri slijetanju u zračnu luku Pearson u Torontu, stoji u priopćenju službe za tisak francuske aviokompanije.

Po policijskim izvorima pilot i određen broj ozlijeđenih putnika prebačen je u bolnicu, objavila je kanadska televizija CBC.

Kako prenosi Reuters u zrakoplovu tipa Airbus A340, na letu AF358 iz Pariza za Toronto bilo je 297 putnika i 12 članova posade.

CBC je javio da se nesreća dogodila u vrijeme oluje, dok spašeni putnici navode da je zrakoplov vjerojatno pogodila munja tijekom slijetanja na pistu, javio je France Press.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙