FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Idora Hegel se vratila s dvomjesečnih priprema u Americi

ZAGREB, 2. kolovoza 2005. (Hina) - Naša najbolja klizačica Idora Hegelvratila se kući nakon dvomjesečnih priprema u američkom Wainu.
ZAGREB, 2. kolovoza 2005. (Hina) - Naša najbolja klizačica Idora Hegel vratila se kući nakon dvomjesečnih priprema u američkom Wainu.

Hrvatski olimpijski odbor je omogućio Idori da se od početka ove posebno važne olimpijske sezone maksimalno pripremi za Torino 2006. godine.

"U početku sam imala problema oko novih klizaljki ali i sa skočnim zglobom desne noge no sve smo uspjeli obaviti prema planu. Imala sam i peh, jer me na treningu jedna klizačica srušila u punoj brzini te mi iznad lijeve potkoljenice napravila i rez klizaljkom a u padu sam dobro nabila i koljeno. Mirovala sam samo jedan dan jer uz sve ostale probleme morali smo uhvatiti normalni ritam treninga. Radilo se tri sata svakodnevno na ledu uz obavezne kondicijske vježbe na suhom. Balet sam radila sa Ninom Petrenko uz pomoć poznate ukrajinske trenerice Galine Zmijevskaje, te Viktora Petrenka (olimpijskog svjetskog i europskog prvaka). Na kraju smo zadovoljni jer sve smo stigli. Za nove programe već imam sve elemente, piruete, korake, skokove, te glazbu a sada mi predstoji rad na koreografiji sa Oksanom Gorbačov. Moj trener Aleksandar Rožin nadzirao je rad u ljetnom kampu u Americi i također je zadovoljan učinkom. Važno je bilo steći što bolju fizičku pripremu jer tek sada slijedi pravi posao i ona fina dorada programa", bilo je kratko izvješće nakon povratka u Zagreb Idore Hegel.

Kod kuće ostaje tek da promijeni stvari jer već danas kreće za Bled gdje će raditi s poznatim ruskim trenerom Viktorom Kudrijavcevom. Na Bledu uz ostale naše reprezentativce je i Oksana Gorbačov i Idora se strašno veseli nakon dužeg izbivanja sve vidjeti i dobro se ispričati o dojmovima iz Amerike.

"Na Bledu ostajemo sigurno tjedan dana a onda ćemo se dogovoriti za daljnju strategiju. Naime, led u Zagrebu kreće 8. kolovoza i moći ću trenirati i kod kuće. Prva natjecanja planirali smo krajem rujna na Trofeju Ondrej Nepela u Bratislavi, a onda slijedi odlazak u Finsku te na dva Grand prixa u Ameriku i Japan i tako dalje", o skorašnjim planovima za olimpijsku sezonu istaknula je na kraju dobro raspoložena Idora Hegel.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙