FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HOK se kandidirao za projekt EUROCRAFT

ZAGREB, 1. kolovoza 2005. (Hina) - Upravni odbor Hrvatske obrtničkekomore (HOK) odlučio je kandidirati HOK za projekt 'Jačanje EUkapaciteta i internacionalizacije obrtništva, malog i srednjegpoduzetništva (EUROCRAFT)'.
ZAGREB, 1. kolovoza 2005. (Hina) - Upravni odbor Hrvatske obrtničke komore (HOK) odlučio je kandidirati HOK za projekt 'Jačanje EU kapaciteta i internacionalizacije obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva (EUROCRAFT)'.

Cilj tog projekta, u kojemu će HOK biti glavni partner Belgijskoj organizaciji obrtnika, malih i srednjih poduzetnika, je izobrazba djelatnika komorskog sustava za u poslovanju s EU-om te stvaranje skupine stručnjaka koji će se baviti pitanjima EU-a i otvaranja poslovnih mogućnosti za hrvatske obrtnike na području Unije, priopćeno je iz HOK-a.

Tijekom provedbe EUROCRAFT-a, hrvatski će obrtnici u izravnim susretima s flamanskim kolegama moći doznati koje mogućnosti pruža EU tržište i koji su na njemu troškovi poslovanja.

HOK je već sudjelovao u sličnim projektima s komorama i institucijama iz EU-a, a to, kao i nedavno otvaranje ureda HOK-a u Bruxellesu, pokazuje ozbiljnost Komore u pomoći hrvatskim obrtnicima u prilagodbi EU standardima, napominju u HOK-u.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙