FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HOK i Generalturist potpisali ugovor o suradnji

ZAGREB, 19. srpnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatske obrtničke komore(HOK) Stjepan Šafran i predsjednica uprave Generalturista MajaPećarević potpisali su danas Ugovor o pružanju usluga korisnicima"Obrtničke kartice", prema kojem će obrtnici imati povoljnije uvjete uposlovanju s Generalturistom, odnosno ugovaranju pojedinih aranžmanaiz njihove ponude.
ZAGREB, 19. srpnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatske obrtničke komore (HOK) Stjepan Šafran i predsjednica uprave Generalturista Maja Pećarević potpisali su danas Ugovor o pružanju usluga korisnicima "Obrtničke kartice", prema kojem će obrtnici imati povoljnije uvjete u poslovanju s Generalturistom, odnosno ugovaranju pojedinih aranžmana iz njihove ponude.

Tako će korisnici Obrtničke kartice imati popust od 5 posto za Generalturistove aranžmane za ljetni ili zimski odmor, turistička putovanja u zemlji i inozemstvu ili tečajeve stranih jezika u inozemstvu, a 10 posto popusta za rent-a-car.

HOK je, kako su podsjetili, projekt Obrtničke kartice započeo 2002. godine, a u protekle tri godine potpisao je 155 ugovora o pružanju usluga korisnicima Obrtničke kartice.

Temeljem tih ugovora, obrtnici, korisnici te kartice, mogu ostvarivati određene pogodnosti prilikom kupnje robe ili korištenja usluga (popusti, rabata, odgoda plaćanja, mogućnost dostave) na nekoliko stotina prodajnih mjesta širom Hrvatske, a uskoro i na području Slovenije.

U travnju ove godine potpisan je Sporazum o uzajamnom pružanju usluga korisnicima "Obrtničke kartice" HOK-a, odnosno kartice "Obrtnik" Obrtne zbornice Slovenije (OZS), na temelju kojeg će hrvatski i slovenski obrtnici imati povoljnije uvjete u poslovanju s obrtnicima i trgovačkim društvima s kojima HOK i OZS imaju potpisane ugovore o pružanju usluga korištenjem "Obrtničke kartice", odnosno kartice "Obrtnik".

HOK je izdao 50.000 obrtničkih kartica koje se preko Udruženja obrtnika distribuiraju članstvu, a svaki obrtnik može biti istovremeno i korisnik obrtničke kartice i pružatelj usluge, ukoliko s HOK-om potpiše ugovor o pružanju usluga.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙