FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Švicarska ministrica vanjskih poslova na Kosovu

PRIŠTINA,1 kolovoza.2005(Hina) - Švicarska ministrica vanjskih poslovaMicheline Calmy-Rey razgovarala je u ponedjeljak s kosovskimpredsjednikom Ibrahimom Rugovom i prvim zamjenikom civilnogaupravitelja UN-a na Kosovu Larryjem Rossinom o stanju na Kosovu, aposebice o položaju manjina.
PRIŠTINA,1 kolovoza.2005(Hina) - Švicarska ministrica vanjskih poslova Micheline Calmy-Rey razgovarala je u ponedjeljak s kosovskim predsjednikom Ibrahimom Rugovom i prvim zamjenikom civilnoga upravitelja UN-a na Kosovu Larryjem Rossinom o stanju na Kosovu, a posebice o položaju manjina.

Calmy-Rey je rekla da Švicarska podržava Kosovo kao neovisnu državu, ali uz stalni nadzor položaja manjina.

U okviru četverodnevnog posjeta Kosovu koji je počeo u subotu, Calmy-Rey će tijekom dana zajedno s kosovskim premijerom Bajramom Kosumijem predati na uporabu upravo izgrađeni objekt Psihijatrijskog odjela intenzivne skrbi bolnice u Prištini kojega je financirala švicarska vlada.

Švicarska će ministrica također tijekom dana, a povodom švicarskog nacionalnog praznika, posjetiti 220 švicarskih vojnika smještenih u Suvoj Reci koji služe u sklopu KFOR-a na Kosovu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙