FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uhićeno još šest osoba u Velikoj Britaniji

LONDON, 31. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Šest je osoba uhićeno u nedjeljuu jednoj kući u Sussexu u južnom dijelu Engleske zbog sumnje da supovezani s istragom o neuspjelim atentatima izvedenima 21. srpnja uLondonu, objavio je Scotland Yard.
LONDON, 31. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Šest je osoba uhićeno u nedjelju u jednoj kući u Sussexu u južnom dijelu Engleske zbog sumnje da su povezani s istragom o neuspjelim atentatima izvedenima 21. srpnja u Londonu, objavio je Scotland Yard.

"Potraga se nastavlja. U trenutku uhićenja policajci nisu bili naoružani", dodao je Scotland Yard, napomenuvši da su te osobe uhićene u skladu s anti-terorističkim zakonom iz 2000. godine.

Scotland Yard je u nedjelju objavio da je u potrazi za osobama povezanim s počiniteljima koji su u Londonu postavili bombe.

"U potrazi smo za drugim osobama koje su povezane s istragom u tijeku", kazala je u nedjelju ujutro glasnogovornica Scotland Yarda, dodavši da "ima više osoba koje su upletene u događaje 7. i 21. srpnja".

"Vrlo je vjerojatno da ima drugih osoba koje su upletene u izvedbu atentata pružanjem utočišta počiniteljima, financiranjem ili sastavljanjem naprava", dodala je glasnogovornica.

Osim ovih šest osoba u Velikoj je Britaniji u pritvoru 11 osoba zbog povezanosti s atentatima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙