FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

INA uvodi SAP-ov sustav za naftnu industriju

ZAGREB, 26. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatska naftna industrija INApotpisala je s tvrtkama IBM Hrvatska i SAP dvogodišnji Ugovor u ouvođenju SAP-ova poslovno-informatičkog sustava 'mySAP BusinessSuite', posebnog paketa za naftnu industriju.
ZAGREB, 26. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatska naftna industrija INA potpisala je s tvrtkama IBM Hrvatska i SAP dvogodišnji Ugovor u o uvođenju SAP-ova poslovno-informatičkog sustava 'mySAP Business Suite', posebnog paketa za naftnu industriju.

INA će, nakon ulaganja od 77 milijuna dolara, kako su priopćili, dobiti cjelovit sustav za podršku korporativnom upravljanju, upravljanju odnosima s kupcima te poslovnim operacijama, kao i sveukupnu informatičku podršku poslovnim funkcijama tvrtke.

SAP-ovo rješenje integrira već postojeće sustave i omogućuje kontrolu nad administrativnim okruženjem, zbog čega u INI očekuju povećanje učinkovitosti i profitabilnosti, uz poštivanje svih internih procesa tvrtke.

U projektu će sudjelovati više od 45 međunarodnih i lokalnih IBM konzultanata s iskustvom u implementaciji SAP-ovih rješenja, SAP-ov stručni tim te 130 radnika INE.

Završetak uvođenja sistema planiran je za 2007. godinu, a zamišljeno je uvođenje kroz tri faze s planiranim datumima početka - kraj listopada 2006. za prvu fazu te kraj prosinca 2006. za drugu i treću fazu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙