FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

b4b uvodi SAP sustav u leskovački Zdravlje Actavis

ZAGREB, 25. srpnja 2005. (Hina) - Zagrebačka tvrtka 'b4b' započela je suvođenjem SAP poslovnog sustava u poduzeće Zdravlje Actavis izLeskovca, jednu od vodećih farmaceutskih kompanija u Srbiji i CrnojGori, priopćeno je iz b4b-a.
ZAGREB, 25. srpnja 2005. (Hina) - Zagrebačka tvrtka 'b4b' započela je s uvođenjem SAP poslovnog sustava u poduzeće Zdravlje Actavis iz Leskovca, jednu od vodećih farmaceutskih kompanija u Srbiji i Crnoj Gori, priopćeno je iz b4b-a.

U implementaciji SAP-a, koji će biti primijenjen na područja financija i računovodstva, kontrolinga, menadžmenta, prodaje i distribucije, planiranja proizvodnje i menadžmenta kvalitete, sudjeluju stručnjaci iz Zagreba i Novog Sada. Planirani početak rada sustava je lipanj 2006. godine.

Tvrtka b4b od 2001. godine partner je SAP AG-a za područje Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore, Albanije, Rumunjske i Slovačke.

Osim kroz matični ured u Zagrebu, posluje preko ureda u Sarajevu i Novom Sadu. Osnovne djelatnosti tvrtke su isporuka SAP sustava, konzalting pri implementaciji, edukacija i podrška korisnicima te razvoj lokalne inačice SAP-a.

Farmaceutska kompanija 'Zdravlje' ima pet desetljeća dugu tradiciju u proizvodnji lijekova. Osnovana je 1953. godine, a od početka 2003. godine njezin većinski vlasnik je Grupa Actavis sa Islanda. Ima oko 1.300 zaposlenih i oko 180 registriranih farmaceutskih preparata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙