FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ubijen izraelski par - likvidirani počinitelji zločina

GAZA, 24. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Palestinski militanti ubili suu nedjelju iz zasjede izraelski par na granici Gaze, ubrzo nakon štoje američka državna tajnica Condoleezza Rice okončala svoj posjet ukoji je došla kako bi dala američku potporu izraelskom povlačenju izPojasa Gaze i dijelova Zapadne obale.
GAZA, 24. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Palestinski militanti ubili su u nedjelju iz zasjede izraelski par na granici Gaze, ubrzo nakon što je američka državna tajnica Condoleezza Rice okončala svoj posjet u koji je došla kako bi dala američku potporu izraelskom povlačenju iz Pojasa Gaze i dijelova Zapadne obale.

Izraelski premijer Ariel Sharon, pod pritiskom židovskih naseljenika i ultranacionalista koji plan povlačenja nazivaju nagradom za palestinski ustanak, najavio je oštre mjere zbog zločina na graničnom prijelazu Kissufim.

"Izrael se neće pomiriti s terorizmom", kazao je Sharon.

Izraelski vojnici ubili su dvojicu naoružanih muškaraca koji su odgovorni za ubojstvo iz zasjede. Ubijeni par se vraćao u Jeruzalem iz naselja Gush Katif gdje su proveli vikend kada je na njihovo vozilo na graničnom prijelazu otvorena vatra.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙