FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Martino: Prijetnje Italiji vjerodostojne

RIM, 23. srpnja 2005. (Hina/AR) - Talijanski ministar obrane AntonioMartino rekao je da su prijetnje islamskih terorista upućene Italijivjerodostojne, objavljuje u subotu Corriere della Sera.
RIM, 23. srpnja 2005. (Hina/AR) - Talijanski ministar obrane Antonio Martino rekao je da su prijetnje islamskih terorista upućene Italiji vjerodostojne, objavljuje u subotu Corriere della Sera.

"Prema procjenama talijanskih tajnih službi vjerodostojne su prijetnje koje je Italiji uputila brigada al-Masri. Ta prijetnja je sadržana u preuzimanju odgovornosti, koje je objavljeno u priopćenju na internetu, za atentate od četvrtka 21. srpnja u Londonu koji su propali", rekao je Martino.

Talijanski ministar obrane procjenjuje kako su poslije 11. rujna 2001., nakon atentata u New Yorku, "načinjeni značajni koraci naprijed u razmijeni informacija između tajnih službi". "Potrebno je učiniti još mnogo, premda je već mnogo učinjeno", rekao je Martino.

Teroristička organizacija al-Masri zaprijetila je Italiji napadima na Rim i druge gradove ako ne povuče svoje snage iz Iraka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙