FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog nesreće kod Perušića prometuje se pretjecajnim trakom

ZAGREB, 22. srpnja 2005. (Hina) - Zbog prometne nesreće na 168. kmautoceste A1 Zagreb - Split kod Perušića prometuje se pretjecajnimtrakom u smjeru Splita, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 22. srpnja 2005. (Hina) - Zbog prometne nesreće na 168. km autoceste A1 Zagreb - Split kod Perušića prometuje se pretjecajnim trakom u smjeru Splita, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na glavnim cestama iz unutrašnjosti prema moru promet je pojačan, no za sada, unatoč gušćem prometu, na autocesti A1 nema zastoja pri prolasku kroz tunele "Mala Kapela" i "Sveti Rok".

Vrlo je gust promet i na cestama u Istri i duž jadranske obale, osobito na prilazima većim turističkim središtima. Zbog povremenih mjestimičnih pljuskova kroz Gorski kotar i Liku se vozi sporije.

Veće su gužve u prometu osobnih automobila na graničnim prijelazima u Bregani i Macelju na ulasku u zemlju, a na Kaštelu u oba smjera. Na Bajakovu kolona osobnih i teretnih vozila na izlasku iz zemlje duga je oko šest km. Promet teretnih vozila pojačan je na izlasku i na Macelju.

U trajektnim lukama prema sjevernodalmatinskim i srednjodalmatinskim otocima veće su gužve, ali nema duljih čekanja na ukrcaj, jer su uvedene pojačane trajektne veze.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙