FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Medika: neto dobit u prvom polugodištu 9,1 milijuna kuna

ZAGREB, 22. srpnja 2005. (Hina) - Najveći hrvatski farmacutskiveletrgovac, tvrtka Medika je u prvom polugodištu ove godine ostvarilaukupan prihod u iznosu od 926,6 milijuna kuna, a njena dobit nakonoporezivanja na kraju tog razdoblja iznosila je 9,1 milijuna kuna,objavljeno je danas iz Medike.
ZAGREB, 22. srpnja 2005. (Hina) - Najveći hrvatski farmacutski veletrgovac, tvrtka Medika je u prvom polugodištu ove godine ostvarila ukupan prihod u iznosu od 926,6 milijuna kuna, a njena dobit nakon oporezivanja na kraju tog razdoblja iznosila je 9,1 milijuna kuna, objavljeno je danas iz Medike.

Kako se navodi u priopćenju s današnje sjednice Nadzornog odbora Medike, koje prenosi Zagrebačka burza, u istom je razdoblju Grupa Medika ostvarila ukupan prihod od 977,6 milijuna kuna te je poslovala s dobiti nakon oporezivanja u iznosu od 8,3 milijuna kuna.

Uz zagrebačku Mediku, Grupu Medika čine drugi su po veličini ljekarnički lanac u Hrvatskoj, splitske Ljekarne Prima Pharme te tvrtke Farmis iz Donjeg Stupnika i Farmacon iz Osijeka, sve u 100-postotnom vlasništvu Medike.

Nadzorni je odbor podržao prijedlog Uprave o uvrštenju dionica Medike na Službeno tržište, odnosno najvišu kotaciju Zagrebačke burze.

Trenutno dionice Medike kotiraju u kotaciji Javnih dioničkih društava te burze, dok je ovog mjeseca u Službeno tržište uvršteno njeno 16,5 milijuna eura vrijedno izdanje obveznica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙