FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bush: SAD se neće dati zastrašiti napadima

NEW YORK/WASHINGTON, 21. srpnja 2005. (Hina/AP) - Američki dužnosnicisu izjavili da ne vjeruju kako SAD-u prijete napadi slični onima kojisu u četvrtak pogodili London, uz opasku da budno motre razvojsituacije u Velikoj Britaniji.
NEW YORK/WASHINGTON, 21. srpnja 2005. (Hina/AP) - Američki dužnosnici su izjavili da ne vjeruju kako SAD-u prijete napadi slični onima koji su u četvrtak pogodili London, uz opasku da budno motre razvoj situacije u Velikoj Britaniji.

Ubrzo nakon najnovijih eksplozija koje su pogodile londonski javni prijevoz, američki predsjednik George W. Bush je kazao da se "SAD neće dati zastrašiti terorističkim napadima".

"Znaju kada hladnokrvno ubiju da će to završiti na TV ekranima. Oni pokušavaju uzdrmati našu volju, no ne razumiju našu zemlju. Ne shvaćaju, naime, da se, kada dođe do toga da moramo obraniti univerzalne slobode, ova zemlja ne može zastrašiti", kazao je Bush.

Uslijed londonskih eksplozija, njujorški gradonačelnik Michael Bloomberg je u četvrtak ipak najavio temeljitije mjere sigurnosti u javnom prijevozu. Iako se još uvijek radi na sustavu provjeravanja i kontrole, gradonačelnik je kazao da će policija učestalije provjeravati ruksake i pakete koji se unose u podzemnu željeznicu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙