FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U brodogradilištu "3. maj" predan tanker grčkom naručitelju

RIJEKA,21. srpnja 2005.(Hina) - U brodogradilištu "3. maj" danas je,šest mjeseci prije ugovorena roka, isporučen tanker za grčku tvrtkuByzantine Maritime Corporation, nosivosti 47.000 tona, priopćeno jevečeras iz riječkog brodogradilišta.
RIJEKA,21. srpnja 2005.(Hina) - U brodogradilištu "3. maj" danas je, šest mjeseci prije ugovorena roka, isporučen tanker za grčku tvrtku Byzantine Maritime Corporation, nosivosti 47.000 tona, priopćeno je večeras iz riječkog brodogradilišta.

Tanker je namijenjen za prijevoz kemikalija, nafte i naftnih prerađevina, a nosit će naziv "Politisa Lady". To je posljednji iz serije od pet jednakih tankera koji su u riječkom brodogradilištu izgrađeni za grčku tvrtku Byzantine Maritme Corporation.

Brod "Politisa Lady" dugačak je 182,5 metra, širok 32,2 metra, a plovit će pod liberijskom zastavom. Gradnju je nadziralo klasifikacijsko društvo "Lloyd's Register."

Nakon današnje isporuke u knjizi narudžbi "3. maja" još je 13 brodova koji osiguravaju popunjenost kapaciteta tog brodogradilišta do 2008.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙